Tekonurmi asennettuna

Avaimet käteen -ratkaisuna helppohoitoinen vihreä piha

Kaikki alkaa suunnittelusta

Suunnittelemme yhdessä unelmiesi helppohoitoisen pihan, jossa lasten, aikuisten ja koirien on hyvä nauttia ulkoilmasta. Tarpeiden mukaan asennamme 20mm tai 40mm tekonurmimaton. Suunnittelemme myös mitä pihan olemassaolevia elementtejä ja kasveja pystytään hyödyntämään ja mitä poistetaan asennuksen yhteydessä.


Toimitus & asennus nopeasti

Tekonurmimatot toimitetaan kohteeseen suoraan Espoon varastolta tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Asennuksen kesto vaihtelee pihan koon mukaan 1-5 päivään. Asennus pyritään tekemään käsityönä ilman raskaita kaivureita, jotta piha pysyy mahdollisimman koskemattomana asennuksen aikana.

Tekonurmipihan reunus viimeistely kuorituilla mäntytukeilla Helsingissä

Valitse pihallesi sopiva reunustusmateriaali

Tekonurmipihan voidaan reunustaa haluamallasi tavalla taaten yksilöllisen ja pihan muihin elemetteihin sopivan kokonaisuuden. Tarjoamme reunustukseen useita eri materiaaleja. Reunustuksen kustannus riippuu reunustuksen pituudesta, materiaalista ja maaston muodoista

Käsinkuoritut mäntytukit • Luonnonkivet • Hake • Sepeli • Reunustamaton

tekonurmi edullisesti pihalle
Tekonurmipiha viimeistelty komposiittiterassilla

Terassilla viimeistelty piha tuo lisää mahdollisuuksia

Tekonurmipihan asennuksen yhteydessä voimme myös rakentaa pihan muotoihin ja talon ilmeeseen sopivan terassin joko hyödyntäen kestävää komposiittia tai perinteisempää painekyllästettyä puuta.


Osamaksulla lisää joustoa & mahdollisuuksia unelmapihan rakentamiseen

Hinnoittelu on selkeä

Asennuksen hintaan vaikuttaa pihan muodot, kulkuyhteys pihalle, luonnollisesti pihan koko ja mahdolliset yksityiskohdat. Tekonurmipihan suunnittelu, toimitus, asennus ja viimeistely alkaen 33€/m2 (sis. alv 24%). Pyydä tarjous!

Tekonurmi on helppo ja näyttävä.

Tule tutustumaan asentamaamme pihaan Espoossa tai pyydä tarjous