Kokemuksia tekonurmesta

Tekonurmi asennettuna - JP-Helenius

Olen neljän lapsen isä ja kolmen ison koiran omistaja. Neljän vuoden käyttökokemuksen jälkeen olen todella tyytyväinen tekonurmipihaan ja siksi olen alkanut suositella tätä todella mielelläni muillekin. Tekonurmi paitsi näyttää hyvältä myös tuo arjen helppoutta. Aurinko lämmittää maton alla olevaa kumia, joten nurmikko on mukavan lämmin, kun taas paljas maa tai nurmikko on yleensä kylmä ja kosteahko. Kesäviikonloput eivät enää mene nurmikon kastelun ja leikkaamisen merkissä vaan voimme keskittyä pihasta nauttimiseen. Verrattuna siirtonurmeen lapsi voi joka päivä peuhata aamusta iltaan pihalla täysin huolettomasti.

Toi tekonurtsihan on ihan paras ratkaisu! Me ei olla oikeesti ikinä käytetty takapihaa noin paljon. Kolme koiraa painii siellä, pojat vetää treeniä ja mä pidän sitä etäkonttorina 😁

– Minna, Helsinki

Pystyn auttamaan ammattitaidon ja oman käyttökokemuksen perusteella ja tuomaan pihan parhaat puolet esiin. Nurmen asennus hoituu muutamassa päivässä ja näin ollen koko viikonloput eivät mene koneita katsellessa työmaan keskellä asuessa. Asennuksissa käytetty tekonurmi on kotimaista ja näin ollen todella kulutuskestävää. Nurmen reuna viimeistellään toivotulla tavalla esimerkiksi kivetyksellä, tukeilla, soralla tai kasveilla. Verrattuna perinteiseen nurmeen, tekonurmipiha kuivuu hetkessä ja on pian taas valmis pihapelejä tai -juhlia varten.

– J-P

Jalkapalloa ja muita pihapelejä voi pelata vaikka ympärivuoden säässä kuin säässä tekonurmipihalla Espoossa

Hoitaessani pientä pihanurmeanne taistelin kuraa, rikkaruohoja ja kuivuutta vastaan pitkään. Voitin monta taistelua, mutta hävisin sodan. En jaksanut loputtomiin taistella luonnonnurmia vastaan, joten tilasimme tekonurmen, ja sitä ratkaisua emme ole vaimon kanssa katuneet

– Matti 77v, Espoo

Yksinkertaisesti toimivin!

Kolmen lapsen vanhempina todettiin, että tekonurmi on yksinkertaisesti kestävin, helppohoitoisin ja siistein vaihtoehto. Tekonurmi lisää meillä pihan käyttöastetta ja pitää lapset kurakelilläkin siistimpänä.

– Hanna & Mika, Kauniainen

Tekonurmen edut

Aina siisti

Koska asennuksessa nurmikon päälle ei lisätä hiekkaa, nurmi on aina siisti ja paljaalle jalalle erittäin mukava

Helppo ylläpitää

Puhdistat nurmen tarvittaessa vesiletkulla tai painepesurilla ja nurmi taas kuin uusi

Vettä säästyy

Et tuhlaa satoja litroja vettä vuoden aikana nurmikon kasteluun

Lapset ja koirat pysyy puhtaina

Lasten ja kotieläinten kulkiessa sisälle roskat eivät kulkeudu mukana – tekonurmi toimii kuramaton tavoin

Punkeista vapaa & turvallinen

Punkit eivät voi elää tekonurmella, joten lapset ja lemmikit voivat huoletta peuhata pihalla. Nurmikoistamme ei vapaudu hajuja tai myrkkyjä.

Piha aina käytettävissä

Nurmikkoa tarvitse enää leikata viikottain ja lumitöiden avulla pihasta voi nauttia jopa ympäri vuoden

Oon aivan rakastunut, pihan käyttö suureni ihan mielettömästi! 👌❤️ Paras päätös ikinä! Kiitos siis teille! 😊

– Nora, Vantaa

Tule tutustumaan asentamaamme tekonurmipihaan Espoon Laajalahdessa tai pyydä tarjous