Keinonurmipiha lemmikkiperheille

Keinonurmipiha saa lemmikit ja heidän omistajat ulos

Tekonurmipiha sopii todella hyvin lemmikkiperheisiin. Keinonurmipiha on tuntuu tassun alla aivan samalta kuin perinteinen nurmi, mutta kestää pihaleikkejä paljon paremmin ja jopa puhdistaa mutaisen lemmikin lenkin päätteeksi.

Koirien kelpaa juosta ja leikkiä uudella tekonurmipihalla Vantaalla.

Siisti piha, siisti lemmikki sateeenkin jälkeen
Koska asentamissamme tekonurmiassa emme käytä kumirouhetta tai hiekkaa, ei sisälle kantaudu normaalin pihan tapaan ulkoa ylimääristä syötävää pölynimurille. Sadesäässä tehdyn lenkin jälkeen voit laittaa koirasi vielä hetkeksi pihalle peuhaamaan ja pienen leikin jälkeen koira on todennäköisesti puhdistunut ja valmis tulemaan sisälle ilman isompaa pesetystä.

Turvallinen ja kestävä koviinkin leikkeihin
Nurmesta ei vapaudu hajuja tai lemmikeille haitallisia aineita, joten niin lemmikit kuin lapset voivat huoletta leikkiä tekonurmipihalla. Käyttämämme tekonurmi on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta, joten isommankin lemmikin temmellyskenttänä se kestää vuosia. Lue tekonurmen eduista lapsiperheille.

Helppo puhdistaa tarpeiden jälkeen
Sadevesi huuhtoo hyvin lemmikkien pissat nurmelta ja halutessasi voit nopeuttaa puhdistusta vesiletkulla. Isommat jätökset on helpompi poistaa tekonurmipihasta kuin perinteisestä nurmesta lapion tai pussin avulla ja viimeistellä vesiletkulla. Mahdolliset oksennukset tai löysemmät jätökset voi myös veden avulla huuhdella pois tekonurmipihalta. Lue lisää miten tekonurmipihat sopivat koirille DogsBarnin artikkelissa.